Kontakt

Froudeova 1-3
(polukat-terasa)
HR - 10000 Zagreb

 

+385 (0)1 8891-267

+385 (0)91 505 3753

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, vidljiva je samo  ako je uključen Javascript. 
info@svijetputovanja.hr 

 

Radno vrijeme poslovnice:

09:00-17:00 (pon.-pet.)

Katalog

Newsletter

Karneval u Veneciji 2 dana

Termini putovanja:

11.02. - 12.02.2017.          GARANTIRANI POLAZAK!      
18.02. - 19.02.2017. -        GARANTIRANI POLAZAK!     

1. dan ZAGREB - VENECIJA
Polazak iz Velike Gorice s Autobusnog kolodvora u 04.00 sata. Polazak iz Zagreba ispred južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma (Av. Dubrovnik) u 04.30 sati. Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Polazak s Odmorišta Vrata Jadrana u 07.30 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u karnevalskim događanjima. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. Noćenje.

2. dan OTOCI LAGUNE – ZAGREB
Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: TORCELLO, MURANO i BURANO. Posjetit ćemo otok Torcello, mjesto gdje je počela priča o Veneciji i Mletačkoj Republici, mjesto gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku kratko i živio. Murano je poznat po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade po staklu, a zatim Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za osobne programe do povratka brodićem do Punte Sabbioni i polazak autobusa za Hrvatsku. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI:  450 kn 

Minimum prijavljenih putnika: 40 

CIJENA UKLJUČUJE
• prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
• razglede Venecije prema programu putovanja
• licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta
• smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
• troškove organizacije i prodaje aranžmana te jamčevno osiguranje I osiguranje od odgovornosti


CIJENA NE UKLJUČUJE
• ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• boravišna pristojba u hotelu od 1 eur – 3 eur po osobi po noćenju (u nekim hotelima se ne plaća)
• doplata za jednokrevetnu sobu: 135 kn
• vožnju brodom 2 dana: Punta Sabioni/San Marco/Punta Sabioni i Punta Sabioni /otoci Torcello Murano i Burano/Punta Sabioni – 35 € (doplata na licu mjesta)
• paket osiguranje: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja : 41,00 kn

PREPORUČUJEMO DA SVAKI PUTNIK IZVADI EU ZDRAVSTVENU ISKAZNICU KOJA JE BESPLATNA
Zahtjev se može podnijeti putem e-građana ili u najbližem regionalnom uredu/područnoj službi HZZO.

UVIJETI I NAČINI PLAĆANJA
Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupne cijene aranžmana, a preostalih 70% najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
Plaćanje je moguće:
• gotovinom, netbanking internet bankarstvom, općom uplatnicom
• jednokratno kreditnim i bankovnim karticama (American Express, Diners, Maestro, Visa, Master)
• obročno kreditnim karticama od 2-6 rata beskamatno (American Express ili Diners) te općim uplatnicama u ratama do polaska na putovanje
Napomena: ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu aranžmana putem kreditne kartice, tada se prilikom prijave/rezervacije uplaćuje cijeli iznos aranžmana na željeni broj rata.


PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), osiguranje privatne odgovornosti, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje otkaza putovanja može se zaključiti kod uplate 1. rate (akontacije) za putovanje

NAPOMENE
Najmanji broj prijavljenih putnika jest 40. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje i to najkasnije 5 dana prije početka realizacije paket aranžmana . Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa, kao i vremena polaska autobusa, zrakoplova, vlaka i broda, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali i garantira da će program izvesti u cijelosti. Organizator putovanja zadržava pravo promjene hotela i prijevoznika u skladu s općim običajima u turizmu.

šifra ponude: sp

Franchise partner