Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Affenberg Tierpark i Minimundus

Jednodnevni izlet u Affenberg Tierpark i Minimundus

Posjetite carstvo Makaki majmuna u blizini Hrvatske i minijature svjetski poznatih građevina na jednom mjestu

Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

Polazak iz Zagreba ispred škole u ranijim jutarnjim satima. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do parka Affenberg Tierpark u blizini grada Villach. Kako samo ime kaže, ovdje žive majmuni i to čak 155 njih, ali ne bilo kako – slobodni su! Ulazimo uz pratnju njihovih čuvara u nešto što bismo nazvali ogromnim kavezom i šećemo uživajući u zaigranosti makaki majmuna, svuda oko nas. Gledamo ih kako se kupaju, njeguju svoje bebe ili nam čak pokušavaju ukrasti kapu ili naočale. Srećom, tu su njihovi čuvari, koji im umjesto naših stvari daju kikiriki, koji jako vole. Čitavo naše uživanje traje oko 45 minuta no čeka nas još zabave. Nastavljamo vožnju uz prekrasno jezero Wörthersee koje je jedno od najvećih i najtoplijih alpskih jezera Europe te dolazimo do zabavno edukativnog parka minijatura pod nazivom Minimundus. Boravak u samom parku do polaska za Hrvatsku. Razgled parka: Operna kuća Sidney, Bijela kuća Washington, crkva Sv. Marka Zagreb, i brojne druge… U dogovoru sa profesorima te ukoliko dinamika putovanja dozvoli – moguć je posjet Klagenfurtu, glavnom gradu Koruške. Povratak prema Zagrebu u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.

  

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

 

 

U program putovanja je uključeno

 • Prijevoz autobusom prema programu putovanja licenciranim za prijevoz djece
 • Ulaznicu za park Minimundus
 • Ulaznicu za Affenberg Tierpark
 • Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • Razglede prema programu putovanja
 • Troškove pedagoške pratnje
 • Troškove organizacije i prodaje izleta
 • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

 

U program putovanja nije uključeno

 • Ulaznice za ostale objekte koji se fakultativno posjećuju.
 • Sve što izrijekom nije navedeno u rubrici „Cijena aranžmana uključuje“
 • Obroke tijekom putovanja

 

 

Napomena

 Program je podložan promjenama i dopunama u skladu sa željama škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.

 

AUSTRIJA

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.859.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.