INDIVIDUALNO

Hotel Kaštel 3*, Crikvenica

Hotel Kaštel nastao je 1988. godine preuređenjem pavlinskog samostana iz 14. stoljeća te postao jedan od simbola crikveničkog turizma. Obavijen dahom prošlosti, smješten uz samo more, pruža pravo utočište za bijeg od svakodnevice i odmor od današnjeg stresnog života. Romantični hotel Kaštel se nalazi nekoliko koraka od centra Crikvenice. Ljetovanje u Crikvenici neka Vam ostane u najboljem sjećanju!


Cijena 47 EUR 0 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

HOTEL KAŠTEL 3*


Položaj: 

u centru mjesta, obnovljeni samostan


Hotelska ponuda: 

recepcija, 4 kata, dizalo, klimatizirani restoran s terasom, aperitiv bar, restoran „Stella Maris” uz plažu, TV salon, atrij hotela za održavanje koncerata, domjenaka ili druženja, sef na recepciji, besplatan WI-FI, parkiralište (uz doplatu prema raspoloživosti)


Sobe: 

kupaonica s kadom, sat TV, telefon, bez balkona, telefon, grijanje, sobe nisu klimatizirane, WI-FI (besplatno), dj. krevetić (besplatno)


Prehrana: 

buffet doručak i večera; piće uz večeru (voda, vino, pivo, bezalkoholna pića iz automata)


Plaža: 

šljunčana (30 m)


Sport i zabava: 

sportski sadržaji u mjestu - sportska dvorana, dječja igrališta, sportovi na vodi: kafići, trgovine, suvenirnice, gradska galerija i muzej, akvarij, izleti na obližnje otoke


Kućni ljubimci: 

nisu dozvoljeni


Prijava: od 14 h
Odjava: do 10 h

 

 

Usluga polupansiona uključuje buffet doručak i večeru, uz večeru uključeno piće (voda, vino, pivo, neograničena konzumacija pića iz šankomata)

Cijena po osobi za 1 noćenje na bazi polupansiona + piće uključeno uz večeru:


Popusti: BESPLATNO za dijete bez ležaja ili u dj. krevetiću (na upit) do 3 godine;  BESPLATNO za dijete/djecu na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 12 godina u sobi 1/2+1 ili u 1/2+2; 50% popusta za DVOJE djece u sobi 1/2+1 s jednom odraslom osobom do 12 godina; 30% popusta za dijete do 12 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odrasle osobe na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobi ili 40% popusta u 1/2+2 sobi
Uključeno u cijenu: za vrijeme večere uključeno je piće: voda, vino, pivo, sokovi iz šankomata neograničeno.
Besplatan otkaz rezervacije:
– do 7 dana prije početka usluge
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 1,33 €/ 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2023., a 1,06€/8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

U program putovanja je uključeno

  • noćenje na bazi polupansiona (istaknuto cijenom u tablici po osobi i noćenju u različitim sezonama)

U program putovanja nije uključeno

  • prijevoz
  • istaknute doplate pri rezervaciji
  • moguće doplate na licu mjesta
  • sve što nije istaknuto u opisu ponude da je uključeno u cijenu
  • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Napomena

Doplate prilikom rezervacije

  • boravišna pristojba 1.4.-1.10. 10 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
  • boravišna pristojba do 1.4. i od 1.10. 8 kn po osobi dnevno (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)
  • odbitak za noćenje s doručkom 30 kn po osobi dnevno
  • uvećanje za kraći boravak ako postoji min. broj noćenja u razdoblju 10%

 NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.