BUS PROGRAMI

Malta

Maturalno putovanje avionom na Maltu je jedno od putovanja za one koji vole okuse Mediterana te doživjeti povijesne posebnosti koje su dogodile na samom otoku.

Maturalno putovanje na Maltu avionom je putovanje za prave putoholičare. Otočna država veličine Hvara je iako mala površinom, ispresijecana brojnim povijesnim događanjima te iznimnim znamenitostima. Na Malti se na svakom koraku mogu sresti utjecaji Europskog i Afričkog načina življenja. Hrana je izrazito ukusna te na samom otoku se mogu naći brojne male plaže za uživanje.Program putovanja


1. dan ZAGREB – MALTA

Sastanak putnika kod šaltera informacija u Zračnoj luci u Zagrebu 90 min. prije polijetanja zrakoplova ili transfer autobusom do Zračne luke u Italiji/Trst, Venecija. Let zrakoplovom prema Malti s presjedanjem u jednom od europskih gradova. Po dolasku na Maltu, transfer do hotela na Malti. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

2. dan OTOK MALTA (VALLETTA)

Doručak. Slijedi razgled Vallette, glavnog grada Republike Malte s turističkim pratiteljem: GLAVNA VRATA, KASTILJSKA PALAČA, BARRAKKA GARDENS, GRAND HARBOUR, KATEDRALA SV. IVANA, VITEŠKA PALAČA... Kraće slobodno vrijeme. Razgled ćemo završiti jedinstvenim audiovizualnim spektaklom, „THE MALTA EXPERIENCE“. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

3. dan OTOK MALTA (IZLET OTOKOM)

Doručak. Izlet autobusom po otoku MALTI: neolitski arheološki lokalitet HAGAR QIM, stara prijestolnica MDINA (tvrđava, katedrala sv. Pavla), MODRA ŠPILJA (BLUE GROTTO) s neobičnim podvodnim biljnim raslinjem. Ukoliko je pogodno vrijeme moguće je organizirati razgled špilje brodićem, BOTANIČKI VRT i PREDSJEDNIČKA PALAČA SAN ANTON... Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

4. dan OTOK MALTA (GOLDEN BAY)

Doručak. Odlazak na jednu od najatraktivnijih plaža na Malti – Golden Bay. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

5. dan MALTA / Fakultativno izlet na OTOK GOZO

Doručak. Slobodan dan. Predlažemo cjelodnevni izlet na otok Gozo, drugi po veličini u malteškom arhipelagu. Posjet najvećem mjestu na otoku Victori-i, posjet poznatoj plaži (slobodno vrijeme za kupanje) i ribarskom mjestu Xlendi. Povratak u hotel. Večera, noćenje.

 

6. dan MALTA –ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let Zagreb/talijansku zračnu luku. Slijetanje zrakoplova u Zagreb / talijansku zračnu luku – transfer do Zagreba. Kraj programa.

 

 

 

CIJENA ARNŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

 

 

U program putovanja je uključeno

 •  Transfere i prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom prema programu putovanja
 • smještaj na Malti u St. Julian' su hotelu 3*/4* na osnovu pet polupansiona (dvokrevetna i trokrevetne sobe s tuš/wc i klima)
 • ulaznice: Katedrala sv. Ivana u Valletti, Malta experience, Hagar Qim, Katedrala sv. Pavla u Mdini, ulaznica za BLUE GROTTO
 • sve izlete na Malti kako je navedeno programom putovanja
 • prijevoz zrakoplovom na relaciji ZAGREB/talijanska luka – MALTA – talijanska luka/ZAGREB s uključenim taksama zračnih luka na relaciji
 • lokalnog vodiča na Malti
 • licenciranog stručnog turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • pedagošku pratnju prema Pravilniku o provedbi školskih izleta i ekskurzija
 • paket putnog osiguranja – osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje
 • jamčevinu za turistički paket aranžman, osiguranje odgovornosti te ostale troškove organizacije putovanja

 

 

U program putovanja nije uključeno

 • ulaznice za diskoteke i zabavu
 • trošak pića, dodatne usluge (npr. telefoniranje iz soba) i sl.
 • fakultativni izlet na Gozo
 • sve što nije izrijekom nije navedeno u rubrici „Cijena aranžmana uključuje“

 

 

Napomena

Program je podložan promjenama i dopunama u skladu sa željama škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.