Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Padova - Verona - Gardaland

Dvodnevno putovanje u regiju Veneto te posjet arhitektonski vrijednim gradovima Italije - Padova i Verona. Kakav bi to bio posjet regiji Veneto a da se ne ide u Gardaland, mjesto najbolje zabave...

Zabavni park Gardaland jedan je od najposjećenijih parkova u Europi i zato ga posjećuju ljudi iz cijele Europe. Na ovom dvodnevnom putovanju, cijeli jedan dan rezerviran je samo za zabavu u parku. Za one koji se žele odmaknuti od vratolomija Gardalanda u blizini se nalazi i popularno jezero Garda i prekrasan gradić Peschiera. Naravno, prije nego se prepustimo uživanju onoga što nudi Gardaland, dan ćemo provesti u upoznavanju ljepota gradova Padove i Verone.

Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

1.dan ZAGREB – GARDALAND 

Polazak autobusom u dogovoreno vrijeme (rani jutarnji sati) ispred škole. Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju prema Gardalandu. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije uz rollercostere PLAVI TORNADO, MAMUT, MAGIČNA PLANINA i najveći i najnoviji RAPTOR, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, te vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARI... Obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA... I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje... Kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW... Boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do dogovorenog vremena. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema hotelu (okolica jezera Garda ili grada Verone). Večera. Noćenje.

 

2. dan VERONA – PADOVA - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema Veroni. Dolazak u Veronu i razgled grada: PIAZZA DELLE ERBE – ARENA – PIAZZA BRA – VIA MAZZINI – PIAZZA DEI SIGNORI – GROBNICA SCALIGHERIJA – JULIJINA KUĆA. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme ukrcaj u autobus te odlazak prema Padovi. Po dolasku razgled najznačajnijih znamenitosti grada: BAZILIKA SV. ANTE, PIAZZA ERBE, , L UNIVERSITA, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe do polaska prema Zagrebu. Po završetku boravka u Padovi, ukrcaj u autobuse i vožnja u smjeru Zagreba. Dolazak na mjesto polaska očekuje se oko ponoći.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

U program putovanja je uključeno

  • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja licenciranim za prijevoz djece
  • Noćenje u hotelu 3* na osnovi 1 polupansiona (večera i doručak) u višekrevetnim sobama
  • Troškove Pedagoške pratnje prema pravilima za provedbu školskih izleta i ekskurzija
  • Ulaznicu za zabavni park Gardaland
  • Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja – voditelja putovanja
  • Putno osiguranje
  • Osiguranje od otkaza putovanja
  • Troškove organizacije putovanja te jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

U program putovanja nije uključeno

  •  Ulaznica za Arenu u Veroni

 

Napomena

Program putovanja je podložan promjenama i dopunama u skladu za željama Škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.

 

ITALIJA

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

 

Službeni naziv: Republika Italija, Repubblica Italiana
Površina: 301 336 km2
Stanovništvo (procjena 2002): 57 690 000 (191 stanovnika/km2); 67% gradsko
Glavni grad Rim (Roma) 2 540 800 stanovnika (procjena 2002)
Upravna podjela 20 regija/95 provincija
Službeni jezik talijanski, regionalno i francuski, njemački i slovenski
Valuta euro (€)

 

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U ITALIJI:
Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, ITALIJA
vrhrim@mvep.hr; it.mvp.hr
0039 06 3630 7650, 3630 7300, konz. 3630 4630
0039 06 3630 3405, konz. 3630 3269