Zima | Skijanje | Risoul | Cijena | Svijet putovanja
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Skijanje Risoul 2021/2022

8 dana, prijevoz+smještaj+ski pass 2.1.-9.1.2022.

Darujte Vašoj obitelji zimovanje u preljepom skijaškom centru Risoul, smještenom u nevjerojatnom ambijentu francuskih Alpa, po specijalnim akcijskim cijenama. Aranžman obuhvata putovanje autobusom, sedmodnevni smještaj u Residence Castor & Pollux apartmanima i ski kartu. Pozovite nas ili posjetite naš ured u Zagrebu iskoristite First minute ponude i rezervirajte putovanje na najvećim popustima u Hrvatskoj.

Program putovanja

 

Položaj:

Apartmani su udaljeni 500 m od žičare, ali samo 100 m od skijaške staze, ski out ovisno o snježnim uvjetima. 500 m od centra mjesta, 100 m od trgovina i supermarketa. Stanica ski busa pokraj hotela.

 

Sadržaji:

unutarnji bazen (radno vrijeme 10-19 h), spremište za skije, parking/garaža u mjestu uz doplatu, gratis WiFi na recepciji.

 

Apartmani:

 

Apartmani su obnovljeni 2018. g.

Svi apartmani su opremljeni sa kuhinjskom nišom (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu). TV (uz doplatu), balkon, kupaonica sa tušem i toaletom (odvojenim u nekim apartmanima), balkon.

Studio apartman za 4 osobe, 22 m2: predsoblje sa krevetom na kat, dnevno spavaća soba sa sofom na izvlačenje za dvije osobe.

Jednosobni apartman za 6 osoba, 28 m2: kabina sa sofom na izvlačenje za 2 osobe odvojena kliznim vratima, niša sa krevetom na kat, dnevno spavaća soba sa sofom na izvlačenje za dvije osobe.

Dvosobni apartman za 8 osoba duplex, 47 m2: na dvije etaže. U prizemlju: predsoblje s krevetom na kat, dodatna kupaonica, odvojeni tolet, dnevno spavaća soba sa sofom na izvlačenje za dvije osobe, stepenice na kat. Na katu: 2 spavaće sobe, jedna sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe i jedna spavaća soba sa duplim ležajem, kupaonica.

 

 

Organizirani autobusni prijevoz iz Zagreba/Rijeke: 790 kn po osobi

(potvrda prijevoza za min. 30 osoba, mogućnost spajanja 2 skijališta)


Cijena ski paketa po osobi:

Odbitak za neskijaše ili dijete do 5 g.

Tip apartmana Broj osoba u app 2.1.-9.1.2022.

Studio za 4 osobe

2 osobe 2.300
3 osobe 1.890
4 osobe 1.680

Jednosobni za 6 osobe

4 osobe 1.850
5 osoba 1.690
6 osoba 1.590

Dvosobni za 8 osoba

6 osoba 1.820
7 osoba 1.700
8 osoba 1.620
Odbitak za neskijaše ili dijete do 5 god. -850

 

 

U program putovanja je uključeno

 

  • 7 noćenja u apartmanu, 6 dana ski kartu Risoul/Vars (180 km ski staza), nepovratni keycard 2 €, korištenje bazena, sredstva za čišćenje (deterđent za posuđe, tablete za perilicu posuđa, spužva, univerzalno sredstvo ta čišćenje, vreće za smeće)

U program putovanja nije uključeno

 

  • Obavezna doplata na recepciji:

    boravišna pristojba ca 1,5 €/osoba/dan, depozit 300 €/app

  • Mogućnost doplate:

    ručnici vlastiti ili najam 7 €, posteljina 7 €/osoba, posteljina i ručnici 10 €/osoba,   završno čišćenje (ukoliko apartman ne počistite sami) 29-59 €, TV 35 €/tjedan, kućni ljubimci 50 €/tjedan.

Napomena

 

First minute -10% na smještaj do popunjenja određenog broja mjesta

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja.

 

Mogućnosti plaćanja:

  • gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
  • kreditne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
  • online putem web stranice

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40, a maksimalan broj putnika je 55. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: SVIJET PUTOVANJA d.o.o., Draganići 12, 10 010 Zagreb.

Polica jamčevine br. 45-7002789455 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 1322-00052837, uplaćena kod Wiener osiguranja d.d., Zagreb.

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja