Résidence Le Vermont 4* | Zima | Skijanje | Valloire-Valmeinier | Cijena | Svijet putovanja
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Individualno

Valmeinier | Résidence Le Vermont 4*, 2021/2022

Ski paket: smještaj + ski pass + prijevoz autobusom

Ove zime, otputujte na skijanje u preljepoj atmosferi francuskih Alpa po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj. Spektakulatno skijalište Valloire-Valmeinier prostire se na tri brda, sa ukupnom visinskom razikom od 1170m i 150 staza koje se protežu od 1430mnv pa sve do 2600mnv. Pored skijanja Valloire-Valmeinier nudi i bogat noćni život, klizalište, kuglanu, škole za početnike te brojne trgovine. Nazovite nas ili posjetite naš ured u Zagrebu, iskoristite specijalne ponude i rezervirajte zimovanje kakvo ste uvijek željeli.

Program putovanja

 

Državljani Republike Hrvatske stariji od 12 godina koji su cijepljeni protiv COVID-19, mogu bez ograničenja putovati u Francusku Republiku uz predočavanje odgovarajuće potvrde o cijepljenju, tzv. covid-putovnice koja sadrži digitalni kod:
- 7 dana nakon primitka druge doze za dvofazna cjepiva (Pfizer, Moderna, AstraZeneca);
- 4 tjedna nakon primitka jednofaznog cjepiva (Johnson&Johnson);
- 7 dana nakon primitka jedne doze cjepiva za osobe koje su razvile antitijela i potrebna im je samo jedna doza cjepiva.

Državljani Republike Hrvatske stariji od 12 godina koji nisu cijepljeni, kao i svi putnici koji dolaze iz tzv. „zelene zone“ pri putovanju u Francusku Republiku moraju predočiti negativan rezultat PCR testiranja ili antigenski test, ne stariji od 72 sata.

Zdravstvena COVID putovnica je od 30.9. obavezna za osobe starije od 12 godina na mjestima za razonodu i kulturu, za ulazak u barove, restorane, trgovačke centre...

 

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Francusku na službenim stranicama MVEP-a.

 

 

Položaj:

50 m od staze u Valmeinieru, u blizini restorani, trgovine, barovi, ski škola, pekara (mogućnost dostave uz doplatu).

 

Sadržaji:

Sauna, jacuzzi, zajednički prostor sa kaminom, igraonica sa stolnim nogometom, biljarom, spremište za skije, besplatni WiFi na recepciji

 

Apartmani: 

 

Apartman za 4 osobe BBF 31-35m2: dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe i potpuno opremljenom kuhinjom, spavaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, terasa ili balkon.

Apartman za 6 osoba BBT 38m2: dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe i potpuno opremljenom kuhinjom, spavaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kabina sa krevetima na kat, terasa.

Apartman za 8 osoba BCT 50-60m2: dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe i potpuno opremljenom kuhinjom, a) 2 spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta i kabina sa krevetima na kat ili u potkrovlju 2 odvojena kreveta ili b) spavaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kabina sa krevetima na kat i niša sa krevetima na kat, balkon. Neki apartmani imaju dodatnu kupaonicu i WC

Apartman za 10 osoba BCW 67-75m2: dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe i potpuno opremljenom kuhinjom,  2 spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kabina sa krevetima na kat ili na razvlačenje, niša sa krevetima na kat, balkon,  dodatna kupaonica i WC

 

Organizirani autobusni prijevoz iz Zagreba/Rijeke za 1.1.-8.1.: 790 kn po osobi

(potvrda prijevoza za min. 30 osoba, mogućnost spajanja 2 skijališta)

 

 

Cijena ski paketa po osobi na bazi pune popunjenosti apartmana:

(7 noćenja + 6 dana ski karta Valmeinier – Valloire: 150 km ski staza)

Termini siječanj (vrijedi za sve tipove apartmana: BBF za 4 osobe, BBT za 6 osoba, BCT za 8 osoba, BCW za 10 osoba):

Termin 1.1.-8.1. 8.1.-15.1. 15.1.-22.1. 22.1.-29.1 29.1.-5.2.
 Svi tipovi apartmana 2.290 2.090 2.190 2.290 2.650
Doplata za prazan ležaj/cijena za neskijaše 910 780 780 990 990

Termini ožujak (vrijedi za sve tipove apartmana: BBF za 4 osobe, BBT za 6 osoba, BCT za 8 osoba, BCW za 10 osoba):

Termin 5.3.-12.3. 12.3.-19.3. 19.3.-26.3. 26.3.-2.4.
  Svi tipovi apartmana 2.590 2.390 1.980 1.915
 Doplata za prazan ležaj/cijena za neskijaše 990 780 780 780

 

U program putovanja je uključeno

  • posteljina i ručnici, 6 dnevna ski karta Valloire/Valmeinier, keycard, WiFi na recepciji, jacuzzi i sauna u radno vrijeme wellnessa.

U program putovanja nije uključeno

Obavezna doplata na recepciji (preporuka za plaćanje karticama Amex, Mastercard, Visa):

  • depozit 260 €/apartman, depozit za završno čišćenje od 56-140 € zavisno o veličini apartmana – vraća se ukoliko je apartman počišćen, boravišna pristojba 1,80 € osoba/dan.

 

Mogućnost doplate na recepciji:
  • TV 35 €/tjedan, kućni ljubimac 25 €/tjedan, garaža 49 €/tjedan

 

 

Napomena

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja.

 

Mogućnosti plaćanja:

  • gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
  • kreditne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard
  • online putem web stranice

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40, a maksimalan broj putnika je 55. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: SVIJET PUTOVANJA d.o.o., Draganići 12, 10 010 Zagreb.

Polica jamčevine br. 45-7002789455 uplaćena kod UNIQA osiguranje d.d., Zagreb, tel. 01/6324-200. Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 1322-00052837, uplaćena kod Wiener osiguranja d.d., Zagreb.

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja

 

 

Svijet putovanja želi Vam ugodan zimski odmor u Valmeinieru!

FRANCUSKA

Francuska je država u zapadnoj Europi s 66,896,109 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara, s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija.

 

Pogledajte i ostala putovanja u ponudi