Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Verona i posjet zabavnom parku Gardaland

Dvodnevno putovanje u Veronu te zabavni park Gardaland je putovanje na kojem ćemo se upoznati s povijesnom pričom o Romeu i Juliji te isto tako lijepo se zabaviti u zabavnom parku na jezeru Garda

Veneto je jedna od 20 regija u republici Italiji a u Venetu uz Veneciju najpoznatiji grad je svakako Verona. Verona je grad prekrasnih trgova, bogate povijesne ostavštine počevši od Antike do današnjih dana. Za nekoga je Verona grad ljubavi zbog Romea i Julije koji su po priči Shakespearea živjeli u Veroni. Drugima je sinonim Verone, arena koja ponosno stoji na Piazzi Bra. No jedno je sigurno, u Veroni ima za svakoga ponešto. Jedan od dana rezerviran je za cjelodnevni boravak u Gardalandu u kojem se nalazi mnoštvo atrakcija koje su zanimljive i mladoj populaciji i onima nešto starijima.

Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

1. dan  ZAGREB – VERONA

Polazak autobusom iz Zagreba u ranim jutarnjim satima ispred škole. Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju prema Veroni uz usputna stajanja putem radi odmora. Po dolasku u Veronu slijedi razgled najznačajnijih znamenitosti grada: PIAZZA DELLE ERBE – ARENA – PIAZZA BRA – VIA MAZZINI – PIAZZA DEI SIGNORI – GROBNICA SCALIGHERIJA – JULIJINA KUĆA. Slobodno vrijeme te odlazak prema hotelu u okolici Verone. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

2. dan  GARDALAND – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema Gardalandu. Slijedi cjelodnevna avantura u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica u cijeni), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLEU TORNADO, RAPTOR i OBLIVION-The Black Hole, SHAMAN u kojem možete doživiti virtualno putovanje uz najmoderniju tehnologiju virtualne stvarnosti, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino TIME VOYAGERS i nova atrakcija u 2018. PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW... Boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18:00 sati. Nakon Gardalanda slijedi povratak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska očekuje se do/oko ponoći.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

U program putovanja je uključeno

  • Prijevoz autobusom prema programu putovanja licenciranim za prijevoz djece
  • Noćenje u hotelu 3* na osnovi 1 polupansiona u višekrevetnim sobama
  • Ulaznicu za zabavni park Gardaland
  • Pedagošku pratnju profesora prema Pravilniku o provedbi školskih izleta i ekskurzija
  • Licenciranog voditelja putovanja
  • Putno osiguranje (zdravstveno i otkaz putovanja)
  • Troškove organizacije putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

U program putovanja nije uključeno

  •  Ulaznice za objekte koji su od osobnog interesa putnika

 

Napomena

Program putovanja je podložan promjenama i dopunama u skladu za željama Škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.

 

ITALIJA

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

 

Službeni naziv: Republika Italija, Repubblica Italiana
Površina: 301 336 km2
Stanovništvo (procjena 2002): 57 690 000 (191 stanovnika/km2); 67% gradsko
Glavni grad Rim (Roma) 2 540 800 stanovnika (procjena 2002)
Upravna podjela 20 regija/95 provincija
Službeni jezik talijanski, regionalno i francuski, njemački i slovenski
Valuta euro (€)

 

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U ITALIJI:
Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, ITALIJA
vrhrim@mvep.hr; it.mvp.hr
0039 06 3630 7650, 3630 7300, konz. 3630 4630
0039 06 3630 3405, konz. 3630 3269