Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Rizvan city i Smiljan

Adrenalinsko-edukativni izlet u Liku s posjetom memorijalnom centru Nikole Tesle te zabavnom parku Rizvan city.

Jednodnevni izlet u Liku s posjetom memorijalnom centru jednom od najvećih znanstvenika u povijesti čovječanstva. Nikola Tesla je čovjek koji je bio svakako ispred svoga vremena te je svojim izumima unaprijedio dotadašnju industriju te omogućio razvoj brojnih izuma koje danas poznajemo. Uz memorijalni centar Nikole Tesle otići ćemo i u adrenalinski park Rizvan city gdje ćemo ugodno se provesti na brojnim atrakcijama.

Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

Polazak iz Zagreba sa dogovorenog mjesta u jutarnjim satima. Vožnja autocestom do izlaza Gospić, te dalje do Smiljana. Posjet MC Nikola Tesla i razgled muzeja. Nastavak puta prema obližnjem izletničkom centru Rizvan City koji je smješten u prekrasnoj prirodi podvelebitskog sela. Dolazak na destinaciju ovisi o dinamici izvođenja. Odmah po dolasku, slijedi dobrodošlica uz kratko upoznavanje od strane voditelja centra o destinaciji i doživljajima koje nudi. Pauza za ručak (pohano meso + pileća prsa na žaru, pommfrites, kruh, kečap i majoneza, sok),kraći odmor… Nakon okrijepe, voditelji centra prezentirat će centar i aktivnosti koje se mogu izvoditi u njemu. Napominjemo da se sve aktivnosti izvode pod stručnim vodstvom instruktora, koji su pripadnici Gorske službe spašavanja i uz korištenje atestirane opreme. Plan je da se sve aktivnosti odvijaju u isto vrijeme, kako bi se učenici cijeli dan izmjenjivali na njima . Korisnicima su na raspolaganju : adrenalinski park, zip line, divovska ljuljačka, penjanje na umjetnu stijenu,streličarenje i posebna atrakcija-ljudski stolni nogomet…  Polazak  za Zagreb predviđen oko 18:00 sati s planiranim dolaskom na mjesto polaska u večernjim satima.

 

 

 

CIJENA IZLETA PO OSOBI IZNOSI: NA UPIT

 

 

 

U program putovanja je uključeno

  • prijevoz turističkim autobusom  prema programu putovanja (klima,CD,DVD)                                                                                   
  • turističkog pratitelja tijekom puta                                                                                                                                                       
  • sve animacije  u izletničkom centru Rizvan City; (adrenalinski park i zip line/oprema i instruktori;penjanje na   umjetnu stijenu/oprema i instruktori; ljudski stolni nogomet/poligon i animator;streličarstvo/oprema i instruktor )
  • troškove pedagoške pratnje
  • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti                                                                                                                             
  • troškove izrade aranžmana i pripreme puta,PDV 
  • ulaznicu za MC Nikola Tesla

 

 

 

U program putovanja nije uključeno

  • nadoplatu za divovsku ljuljačku  
  • ručak (pohano meso+ pileća prsa na žaru,pomes frites, kruh, ketchup, majoneza,sok) 

 

 

 

Napomena

Program putovanja je podložan promjenama i dopunama u skladu sa željama Škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.

Pogledajte i ostala putovanja u ponudi