Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Skijanje Val Cenis

9 dana, smještaj + ski pass, garantirani polazak autobusom 4.1.2020.

Ove zime obradujte Vašu obitelj ili voljenu osobu prekrasnim skijanjem u filmskom ambijentu apartmana les Balcons de Va Cenis, koji se nalaze usred nacionalnog parka u Savojskoj dolini. Aranžman uključuje putovanje autobusom, sedmodnevni smještaj, šestodnevnu ski kartu, klizalište, zatvoreni bazen i brojne druge pogodnosti. Pozovite ili posjetite naš ured u Zagrebu, gdje Vas očekuje velika specijalna ponuda putovanja. Iskoristite First minute akcije, rezervirajte zimovanje po izboru i otputujte na bajkoviti odmor po najnižim cijenama u Hrvatskoj.

Cijena 2030 HRK po osobi

Polasci

 • 04.-11.01.2020.

Program putovanja

 

Val Cenis je manje netipično francusko skijalište koje zbog konfiguracije brda i staza te autohtonog mjesta u podnožju više podsjeća na austrijska skijališta.
Skijalište je smješteno u dolini Maurienne, blizu talijanske granice te je jedno od tamošnjih petnaestak skijališta. Skijaši koji su imali prilike posjetiti Val Thorens, odnosno Trois Vallees, prolazili su kroz mjesto Orelle, koje je udaljeno 20-tak kilometara od Val Cenisa te je dio doline Maurienne.
PREKRASNA HAUTE MAURIENNE
Obiteljsko skijalište Val Cenis Vanoise nalazi se usred nacionalnog parka u šarmantnoj Savojskoj dolini.
Moderni uređaji i 125 kilometara staza uzdižu se iznad gradića Termignon i mjesta Val Cenis koji se sastoji od sela Lanslebourg, Lanslevillard i Val Cenis Le Haut, povezana ski busom. Na padinanama se nalazi 28 žičara i pretežno jednostavne i lake staze, čak 60% su plave staze, zbog čega je popularno za obiteljsko skijanje. Zahtjevnijjm borderima i alpinistima preporučamo crnu stazu koja se spušta niz padine Grand Mont Cenisa. Ovdje se nalazi i najduža zelena staza u Europi, l'Escargot, duljine 10 kilometara.

 

Program putovanja:

1. dan (petak, 03.01.2020.): polazak iz Zagreba u 23.00 sata ispred južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma
2. dan (subota, 04.1.2020.): dolazak u Val Cenis u poslijepodnevnim satima
3.-8. dan (nedjelja – petak): 6-dnevno skijanje
9. dan (subota, 11.1.2020.): odjava iz apartmana i polazak za Zagreb oko 10:00 sati. Dolazak u Zagreb očekuje se u večernjim satima

 

Položaj:

SKI IN - SKI OUT Naselje Les Balcons de Val Cenis Village se sastoji od 9 kuća smještenih uz skijaške staze u centru mjesta Lanslevillard. Od bazenskog kompleksa Parc des Glieres, klizališta i bowlinga udaljen 300 m.

 

Sadržaji:

U kući se nalazi restoran "La Bergerie" koji nudi mogućnost polupansiona, prodavaonica skijaške opreme (popust -20% na najam skijaške opreme), supermarket "Sherpa", praonica rublja na kovanice, spremište za skije, prostorija za zabavu i druženje. Dovoljno prostora za dječje igre i aktivnosti na snijegu pokraj kuće.

 

Opis apartmana:

Dvosobni za 2-4 osobe superior - 35 m2:
spavaća soba sa 2 ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje
Opremljenost apartmana: kuhinjska niša sa hladnjakom, perilica posuđa, el.ploče za kuhanje, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, SAT TV, kupaonica sa kadom, toalet, prostor za jelo, dnevni boravak, balkon ili terasa, gratis WiFi.

Trosobni za 4-6 osoba - 50 m2:
spavaća soba sa duplim ležajem, spavaća soba sa 2 ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, zaseban tuš
Opremljenost apartmana: kuhinjska niša sa hladnjakom, perilica posuđa, el.ploče za kuhanje, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, SAT TV, kupaonica sa kadom, toalet, prostor za jelo, dnevni boravak, balkon ili terasa, gratis WiFi

Četverosobni za 6-8 osoba - 72 m2:
spavaća soba sa duplim ležajem, 2 spavaće sobe sa 2 ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje,2 kupaonice, zaseban tuš, 2 toaleta (kamin)
Opremljenost apartmana: kuhinjska niša sa hladnjakom, perilica posuđa, el.ploče za kuhanje, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, SAT TV, kupaonica sa kadom, toalet, prostor za jelo, dnevni boravak, balkon ili terasa, gratis WiFi.

Četverosobni + kabina za 6-8 osoba - 68 m2:
2 spavaće sobe sa 2 ležaja, kabina s krevetom na kat dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, 1 kupaonica, 1 zaseban tuš, 1 toalet
Opremljenost apartmana: kuhinjska niša sa hladnjakom, perilica posuđa, el.ploče za kuhanje, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, SAT TV, kupaonica sa kadom, toalet, prostor za jelo, dnevni boravak, balkon ili terasa, gratis WiFi.

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

VRSTA APARTMANA BR. SKIJAŠA CIJENA PO OSOBI:
 Dvosobni za 2-4 osobe superior - 35 m2 2 skijaša 3.190 kn
3 skijaša 2.560 kn
4 skijaša 2.250 kn
 Trosobni za 4-6 osoba - 50 m2:   4 skijaša 2.545 kn
5 skijaša 2.295 kn
6 skijaša 2.135 kn
 Četverosobni za 6-8 osoba - 72 m2:    5 skijaša  2.665 kn
6 skijaša  2.440 kn
7 skijaša  2.280 kn
8 skijaša  2.160 kn
 Četverosobni + kabina za 6-8 osoba - 68 m2:    5 skijaša  2.465 kn
6 skijaša  2.260 kn
7 skijaša  2.130 kn
8 skijaša  2.030 kn
Apartman za 12-14 osoba na upit

 

U program putovanja je uključeno

 • 7-DNEVNI NAJAM odabranog APARTMANA
 • 6-DNEVNU SKI KARTU
 • TV sa satelitskom
 • unutarnji javni bazen Parc des Glieres i prirodno klizalište (6 ulaza po osobi, obavezna kapa, klizaljke uz doplatu)
 • SAT TV
 • posteljina i usluga složenih kreveta kod dolaska
 • 2 ručnika po osobi (1 mali + 1 veliki)
 • WiFi u apartmanu
 • spremište za skije
 • drvo za kamin (u app sa kaminom)

U program putovanja nije uključeno

 • boravišnu pristojbu za 7 dana – 10,00 € kn po osobi (obavezna doplata na licu mjesta)
 • prijevoz autobusom na relaciji Zagreb – Val Cenis – Zagreb – 690 kn
 • putno zdravstveno osiguranje – 98,00 kn
 • osiguranje od otkaza putovanja  - na upit
 • doplata za prazan krevet u apartmanu – na upit u agenciji
 • završno čišćenje apartmana (ukoliko apartmane ne očistite sami) 40,00-110,00 €
 • polog u iznosu od 460 € -800 € po apartmanu (vraća se pri napuštanju apartmana u ispravnom stanju)
 • garaža 22 €/tjedan (potrebna prethodna rezervacija),
 • kućni ljubimci 50 €/tjedan,
 • dodatni ručnik ili set posteljine 5 €
 • ŠKOLA SKIJANJA – 850 KN

Napomena

Minimum prijavljenih osoba za putovanje autobusom: 40 osoba

Uvjeti, načini i mogućnosti plaćanja aranžmana:
Prilikom rezervacije aranžmana uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cijene aranžmana, a ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 21 dan prije početka putovanja

 

NAČINI OTPLATE ARANŽMANA:

 • cjelokupna uplata aranžmana prilikom rezervacije putovanja
 • GOTOVINOM (dolaskom u poslovnicu) ili plaćanje aranžmana na žiro račun agencije, putem Internet BANKARSTVA ili NALOGOM ZA PLAĆANJE (obrazac HUB 3) i to na sljedeći način:
  • 40 % cijene aranžmana prilikom rezervacije putovanja, a ostatak iznosa potrebno je uplatiti, najkasnije 21 dan prije početka putovanja
 • KREDITNIM KARTICAMA OD 2-6 RATA ILI OD 2-12 RATA

U navedene cijene aranžmana uračunat je popust od 5% za plaćanje gotovinom ili uplatom na žiro račun agencije do polaska na putovanje.

Ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu kreditnim/bankovnim karticama, tada se prilikom rezervacije aranžmana uplaćuje cjelokupni iznos aranžmana na odabrani broj rata.
Putnikova prijava postaje punovažnom i valjanom cjelokupnom uplatom aranžmana ili, u slučaju obročnog plaćanja, uplatom prvog obroka i daljnjim redovitim uplatama/otplatama (do navedenih rokova, tj. datuma dospijeća). Pri uplati prvog obroka putnik se opredjeljuje za jednu od ponuđenih mogućnosti plaćanja.


Napomene

a) Autobus
Prilikom prijave za putovanje ne dodjeljuju se brojevi sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Raspored sjedenja određuje predstavnik putovanja neposredno pred putovanje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene prijevoznika u skladu s općim običajima u turizmu.
b) Hoteli / apartmani
Kategorizacija smještaja i hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u kojoj se putnik nalazi i ne mora biti usporediva s kategorizacijom u nekoj drugoj zemlji ili hotelu.
Organizator putovanja zadržava pravo promjene hotela u skladu s općim običajima u turizmu.
c) Prtljaga
Kod organiziranog prijevoza autobusom putnik može ponijeti jedan komad prtljage (putna torba do 25 kg) + pancerice + skije ili snowboard. Višak prtljage neće se prihvatiti u autobus.
d) Program putovanja
Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polaska autobusa, broda, zrakoplova kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali garantira da će program izvesti u cijelosti.
e) Broj putnika
Najmanji broj prijavljenih putnika za realizaciju prijevoza jest 40. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje.