Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Gardaland - Safari park - Movieland/Caneva World

TRENUTNO NEMA AKTUALNIH POLAZAKA

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

1. dan

Polazak autobusa u 01:30 sati – mjesto polaska u završnom pismu. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Petrol benzinska- Karlovac 05:30 i Vratima Jadrana 07:15) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora.
Nastavak putovanja preko Sovenije i dalje Italijom do zabavnog parka MOVIELAND i CANEVA AQUAPARK. U Movielandu ne propustite Rollercoaster Diabolik,a svakako posjetite i PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 nakon atomskog napada ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost.
Osim posjet Movielandu svakako ponesite i kupaće kostime jer će vam biti potrebni za AQUAPARK. Ako želite još adrenalina isprobajte mokri slobodan pad ili sput toboganom, možete uživavi u brzoj i sporoj rijeci ili jednostavno odmoriti na pješčanoj plaži pod pakmama.
Do parka Movieland nalazi se Medieval Times. U 19:00 sati počinje Viteška večara – MEDIEVAL TIMES (ulaznica uz doplatu), Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva. Nakon završetka odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.


2. dan

Doručak. Oko 9,30 polazak prema zabavnom parku GARDALAND.
Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA, 4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion! Mogućnost posjeta parku SEA LIFE i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Na trenutak postajete dio tog čarobnog morskog svijeta riba, meduza, velikih raža… Ako ste hrabri možete hraniti morske pse. (Sea Life otvoren je do 18 sati)
Ostanak u Gardalandu do 22 sata. Odlazak u hotel- noćenje.


3. dan

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak autobusom do safari parka PARCO NATURA VIVA. Autobusom odlazimo na vožnju SAFARI PARKOM, u kojem životinje slobodno šeću. Okružiti će nas antilope, srne, žirafe a možete ugledati i nosoroga, lavove, hijene…
Nakon završetka safari vožnje odlazimo u zoološki vrt i Parko dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini.
Tokom posjeta vidjet ćete zebre, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Polazak iz parka u 15:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Redovna cijena programa: 995 kn po osobi
***First minute cijena: 925 kn po osobi

***FM cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja određenog broja mjesta po FM cijeni

 

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama s TWC -om na osnovi 2 noćenja s doručkom
 • voditelja putovanja/pratitelja putovanja
 • troškove i organizacije putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

U program putovanja nije uključeno

 • ulaznice za Parco Natura Viva, Gardaland i Movieland/Caneva World, vitešku večeru u Mediaval
 • hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 2 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijet u završnom pismu
POPUSTI:
 • jedno dijete do 12 godina ostvaruje 10% popusta na trećem ležaju u pratnji dvije odrasle osobe. Djeca na osnovnom ležaju ne ostvaruju popust.
DOPLATE u eurima na licu mjesta:
 • 1-dnevna ulaznica za GARDALAND 35 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno
 • Ulaznica za PARCO NATURA VIVA :
  • odrasli 15,00 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 6 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.
 • Ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA AQUAPARK: 19 eur po osobi (jedan park)
 • kombinirana ulaznica za MOVIELAND I CANEVA AQUAPARK: 26 € po osobi
 • Ulaznica za MEDIEVAL TIMES: 27 € (za grupu od minimalno 25 osoba)

Napomena

Minimalan broj plaćenih putnika: 45 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.


Nadoplata po osobi na bazi minimum:

 • 40 -44 plativih aranžmana: 45 kn
 • 35 -39 plativih aranžmana: 75 kn
 • 30- 35 plativih aranžmana: 105 kn


Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.


ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA


VAŽNE NAPOMENE

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!


Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.


Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).


Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)


Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Sastavni dio ovog progama su Opći uvjeti putovanja!

 

ITALIJA

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

 

Službeni naziv: Republika Italija, Repubblica Italiana
Površina: 301 336 km2
Stanovništvo (procjena 2002): 57 690 000 (191 stanovnika/km2); 67% gradsko
Glavni grad Rim (Roma) 2 540 800 stanovnika (procjena 2002)
Upravna podjela 20 regija/95 provincija
Službeni jezik talijanski, regionalno i francuski, njemački i slovenski
Valuta euro (€)

 

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U ITALIJI:
Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, ITALIJA
vrhrim@mvep.hr; it.mvp.hr
0039 06 3630 7650, 3630 7300, konz. 3630 4630
0039 06 3630 3405, konz. 3630 3269

Gardaland

Gardaland je najpoznatije turističko mjesto u Italiji s tematikom zabavnog parka. Godišnje, milijuni posjetitelja posjete zabavni park u potrazi za zabavom nabijene adrenalinom koji svaka atrakcija nosi. Zabavni park Gardaland je odredište gdje zabavi cijela obitelj neovisno o dobi.

 

Livija Marija Furinija, lokalnoga talijanskog poduzetnika i glazbenika, očarao je Disneyland u Los Angelesu, pa je odlučio napraviti velik zabavni park na površini od 600 000 m2 koji bi bio primjeren posjetiteljima svih dobi i različitih ukusa. Otvorio ga je 1975. godine, a park tijekom godine posjeti više od 2,8 milijuna posjetitelja. Nalazi se na obali jezera Lago di Garda, u blizini gradića Castelnuovo del Garda. U bogatoj ponudi od ukupno 56 mogućih vožnji svatko će pronaći nešto za sebe. ParkCijeli je park tematski podijeljen na više dijelova: kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjeno je mlađoj djeci, a posjetitelje pustolovna duha privlači dio parka s pustolovnim atrakcijama koje podižu adrenalin te onima koje nude i posebnu priču iz pojedinog dijela svijeta. Ako ne znate od koje biste atrakcije počeli, provozajte se panoramskim vlakićem (Transgardaland Express) kroz cijeli park. Prezzemolova kućica, na visini od 25 metara, dom je malenog Prezzemola– maskote parka. Od šest velikih roller coastera najveću pozornost privlači Blue Tornado – zaštitni znak Gardalanda – na kojem se juri brzinom većom od 80 km/h te se izvode lažni sudari s tlom. Mammut ostavlja posjetitelje bez daha iako se naoko čini bezazlenim. Magic Mountain, „vlak smrti”, vozi na visini od 54 metra. Raptor je najnovija atrakcija u parku, otvorena u proljeće 2011. g. Vožnje vodenim putovima na Fuga da Atlantide i Colorado Boatu ljeti vas mogu dobro rashladiti. Niz toranj Space Vertigo, visok 50 metara, spustit ćete se do tla za tri sekunde! Tunga je atrakcija u kojoj posjetitelji, spuštajući  se u malenom čamcu niz mirnu rijeku, upoznaju čari afričke divljine! Sequoia avantura nudi iluziju sudara i polaganih dionica vožnje naglavačke. Gardaland Sea Life Akvarium mami posjetitelje magičnim morskim svijetom s tisućama najljepših stvorenja. Nema djeteta koje ne sanja posjetiti to mjesto na kojem će, makar i nakratko, postati poglavica, kauboj ili kakav drugi zanimljiv lik! Doživljaji su toliko snažni da djeca učas zaborave kako su morala čekati i do nekoliko sati ne bi li došla na red za pojedine atrakcije. Najmlađima će se činiti da su doživjeli slikovnicu uživo, a oni stariji još će se dugo sjećati uzbudljivih vožnji i avantura. Livio Furini zasigurno je uspio napraviti park za cijelu obitelj u kojem barem na jedan dan mašta postaje stvarnost.
 

Pogledajte i ostala putovanja u ponudi